Izgalmas 133 km vár ránk

Újra tucat feletti létszámú nevezést adott le a PSZA Motorsport csapata, ám sajnos a rajtnál már nem lesznek ott annyian.

„Előzetesen tizennégy páros nevezését adtuk le a Székesfehérvár Rallye-ra, ahol újra az összes mezőny képviselteti magát, ORB, ORC, ORB2, ORB3 és a Historic mezőnye is. A korábbi versenyhez képest annyi lesz a változás, hogy a Historic nem az ORB-vel, hanem az ORB2-vel megy azonos távot. A szervezők a klasszikus székesfehérvári aszfaltos gyorsaságikkal készülnek, ahol az ORB1 két napos, míg az összes többi mezőny egy napos versenyen vesz részt. Azt gondolom izgalmas 133 gyorsasági kilométer vár ránk. Hasonlóan a korábbi versenyekhez, ám minimális eltéréssel álltunk hozzá a versenyhez. Peugeot Kupába három nevezést adtunk le Berta Laci mellett a Zagyva család teljes létszámmal autóba ül. Ez izgalmasan hangzik, hiszen két Zagyva – Spitzer páros is indul, ám sajnos Laci nem lesz ott, munkahelyi elfoglaltságok miatt marad távol a futamtól. Mellettük az ORC-be neveztünk párosokat, Tóth Barnabás mellett, Prigyeni Pétert, Szőnyi Andrást és a hosszú idő után visszatérő Kiscsatári Imrét. Sajnos ez a lista is megváltozott, hiszen Tiszák betegség miatt marad otthon, míg Szőnyi Andrisék kocsija a teszten adta fel a küzdelmet. ORB2-ben is lesz visszatérőnk, Tellér Antiék vágnak neki a futamnak, de ott lesz még Endrődi Laci és Furák Ádi is, de megtalálható lesz a szervizsátrunk alatt Baksai László is. ORB3-ban a szokásos indulóink lesznek, Kosztolányi Laciék mellett Faragó István küzd majd a pontokért. Historic-ban Szombathelyi Peti és Zsolna Józsi megy és mellettük Csukovics István autójával is foglalkozunk. Izgalmas versenyre számítok, ám a meleggel biztosan meg kell küzdenünk, a hétvégére jósolják a legmelegebb időjárást. Igazi nyári idő fogad majd minket, bár lehet, hogy a strandon jobban éreznénk magunkat, mint a versenyautóban. Nagy kihívás lesz, de bízom benne, hogy mindenki sikeresen és eredményesen célba fog érni” – árulta el gondolatait Szabó Árpád.

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Pitek-Lösung Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Better and Better Bt.