Visszatérnek Nova Goricára

További hét magyar páros társaságában ott lesz a 12. Mahle Nova Gorica Rally-n a PSZA Motorsport csapata. Ahogy korábban idén is Szabó Árpád viszi táncba a csapat Citroen C2 R2 Max versenyautóját, amiben ezúttal Papp Arnie fog navigálni.

„Két év után ismét visszatérünk a Nova Gorica Rally-ra Szlovéniába, ahonnan korábban nagyon komoly emlékekkel tértünk haza. Nem volt tervben ez a verseny, de a Mühlstein Rally-n kedvet kaptunk a versenyzéshez. Továbbá az is benne van a kiutazásunkban, hogy csapatunk szeretné népszerűsíteni magát, itt a környező országokban is. Közel 500 kilométer össztáv vár minket, amiből 151 kilométer a gyorsasági táv. 13 gyorsasági szakasz, hat különböző pályán és ezen információk tudatában mindenképpen izgalmas hétvége elé nézünk. Szerencsére ismét népes az RC4 kategória, 25 induló jelezte az indulását, amiből öt régi R2-es és a többi Rally4-es kocsi. Így akármennyire is hátrányban leszünk, mégis meg tudjuk vívni a kis csatáinkat a hasonló autókkal szemben. Bízunk benne, hogy az időjárás az idei évben kegyes lesz hozzánk, és hogy jól fogjuk magunkat érezni. Természetesen fontos, hogy szerencsénk is legyen, hogy újra pozitív élménnyel térjünk haza. A versenyzés mellett jó lenne több külföldi pilótával és csapattal beszélgetni, hogy minél többen megismerjenek bennünket” – árulta el gondolatait a versenyt megelőző héten Szabó Árpád.

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Pitek-Lösung Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Better and Better Bt.